Testimonial Hair Tonic (Tonik Rambut)

Testimoni memang tak dinafikan kepentingannya. Tapi saya tidak titik beratkan sangat. Pernah lah suruh sorang dua pelanggan yang (repeat order banyak kali) tulis testimonial, pastu stop sampai situ. Tak tanya dah. Sebabnya, saya sendiri tak layan sangat testimonial ni apatah lagi testimonial bergambar senang je nak tipu.

Saya lagi suka membaca hasil kajian/penyelidikan. Lebih dipercayai. Sebab tu banyak artikel yang saya tulis kat sini hasil dari fakta penyelidikan. Lebih yakin kesahihannya. Tapi, saya ada simpan jugak la kata-kata positif dari pelanggan sebagai testimonial untuk simpanan sendiri. Saja sebagai kepuasan sendiri sebab berjaya guide customer ke arah bahan semulajadi yang semakin mendapat tempat sekarang ( go for natural).

Ni sebahagian dari testimonial pelanggan yang menggunakan Vegourz Hair Tonic. Untuk mendapatkan testimoni yang specifik boleh Whatsapp terus ke 016-6111543.





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *